dinsdag 15 februari 2022

De catering is een heel belangrijk detail

 

 

De catering is een heel belangrijk detail





  Een goed hapje en drankje doen vaak wonderen;

  Als het goed is komen er ook genodigden van de pers etc. En die moet u ook goed ontvangen;

  Het zijn juist de details die uw open dag bijzonder maken.



Er komen vogels van allerlei pluimage

Catering is vaak meer dan een bekertje koffie, hoe belangrijk dit ook is.
Als het goed is komen er allerlei personen naar uw open dag toe. Daaronder vallen ook uitgenodigde mensen van de pers, lokale radio en televisie. Ook websites en weblogs worden tegenwoordig vaak onder de media gerekend. 

Een goed gesprek met de lokale televisiezender in Voorburg

Het is natuurlijk een uitgelezen gelegenheid om met deze mensen uitgebreid kennis te maken. Belangrijk is dus ook dat bestuursleden aanwezig zijn om deze mensen te woord te staan.

En bij een goed gesprek hoort ook een hapje en een drankje, ergens in een rustig hoekje waar je even een gesprekje kunt voeren.

Maar als uw open dag bijvoorbeeld over het middaguur heen loopt, is een schaal met broodjes ook nog niet zo verkeerd. Natuurlijk hebben we geen heel servies bij de hand, maar een broodje in een servet gevouwen en dat even snel en informeel opgegeten kan worden, maakt al snel een prima indruk. En laten we wel zijn, daar gaat het toch om bij open dagen. Het achterlaten van een goede indruk op eigenlijk elk gebied, is van groot belang.

Open dag bij "De Meerse" in Hoofddorp

En dat is ook iets waar alle deelnemers van doordrongen moeten zijn. De houding en inspanningen van iedereen die aan de open dag meewerkt moet gericht zijn op het maken van een goede indruk. En dat bereik je niet alleen met het soort kunst dat geproduceerd of aangeleerd wordt. Want dat is eigenlijk overal wel in orde. Nee, het zijn juist de details die er voor zorgen dat u opvalt ten opzichte van concurrenten. En uiteindelijk is het toch de bedoeling dat bezoekers van uw open dag uiteindelijk bij uw club of vereniging in gaan schrijven, nietwaar?

Kortom, let bij de organisatie van uw open dag altijd heel goed op de details! Die details maken u onderscheidend. En de catering kan daar een heel belangrijk en misschien wel een doorslaggevend detail bij vormen.

En nu verder?

Wilt u ook wel eens een keer een open dag organiseren? Overweeg dan de mogelijkheden van ondersteuning van een redelijk door de wol geverfde organisatie. Al was het maar als sparring partner of second opinion. En daar willen we best met u over meedenken. We hebben veel mogelijkheden bij Jetje's Art Fun. Neem contact op met tekenmodel@yahoo.com of teamjetje@protonmail.com en u hoort van ons. Wilt u gebeld worden, geef dan even een telefoonnummer en het tijdstip dat we u het beste kunnen bellen. U kunt ook het invulformuliertje gebruiken om contact te leggen.





 

 LEEST U JETJE'S DAG OOK AL?


 



 Dit blog maakt deel uit van het netwerk van Jetje's Art Fun
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten